Gebroeders Weel winnen Sportquiz Strandvogels

Net als vorig jaar is de Strandvogels Sportquiz een groot succes gebleken. In totaal streden 11 teams om de eeuwige roem en de grote beker. Van oude strijders Peter Weel en Ted Broedersz, tot aan de oudste jeugdleden van de JO-17 werden in 8 rondes de hersens gekraakt met diverse sportvragen. Bryan en Gerald Broedersz hadden de organisatie in handen en wilden wel eens weten; wie kent er 3 leden van het Olympisch gouden volleybalteam in 1996? En wie kan de 30 record internationals van het Nederlands elftal noemen?

Om 20:00 uur stipt ging de quiz van start en om 23:00 uur werd de eindstand bekend gemaakt. Na de eerste drie rondes gingen de oudgedienden Peter en Ted gedeeld aan kop met Maurice, Caroline en Arno Lakeman. Hierna kwam toch de kennis van de gebroeders Weel bovendrijven en pakten zij een voorsprong van 5 punten op de koplopers na ronde 3, die op hun beurt gezelschap hadden gekregen van Stefan, Per en Bart.

In de laatste rondes kwam er weinig verandering meer in de score, waardoor Sebastiaan, Jordy en Merlijn de grote winnaars werden van de Sportquiz 2024!

De hapjes en drankjes werden perfect verzorgd door Jet en Jorrit, en Jeroen had de promotie en organisatie buiten de quiz om perfect voor elkaar.

Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme, hopelijk tot volgende jaar!

Bryan en Gerald Broedersz

Eindstand

Geplaatst in Evenementen