Strandvogels en Martin Glim na dit seizoen uit elkaar

In de maand december, of soms eerder al, begint de trainerscarrousel in het amateurvoetbal te draaien. Ook bij Strandvogels is dat het geval, aan het einde van het seizoen zullen de wegen van de club en trainer Martin Glim gaan scheiden. De Medemblikker is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Vogels en na de degradatie van vorig seizoen doet de club nu weer mee om de bovenste plaatsen.

Ondanks de prima resultaten hebben Strandvogels en Martin Glim besloten om de samenwerking na dit seizoen te beƫindigen. En dat doen beide partijen natuurlijk het liefste nadat het seizoen succesvol is afgesloten. En dat is zeker mogelijk, want het is ongemeen spannend in de 4e klasse B. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Martin er samen met de selectie nog een mooi halfjaar van gaat maken.

Voor volgend seizoen zal Strandvogels op zoek gaan naar een goede opvolger. GeĆÆnteresseerden kunnen zich eventueel melden bij voorzitter Cees Duijn.

Geplaatst in Nieuws