Garage All Round sponsort nieuwe tenues Strandvogels VR1

Ongeveer drie jaar geleden werd garage All Round sponsor van Strandvogels MO17. Drie jaar later zijn de meesten van de meiden van toen actief in Strandvogels VR1. En opnieuw konden we een beroep doen op garage All Round voor nieuwe tenues.

De resultaten van Strandvogels VR1 zijn dit seizoen nog niet top, maar de meiden blijven enthousiast waardoor de punten uiteindelijk niet uit kunnen blijven. En dan helpt het natuurlijk ook dat je een sponsor hebt die ook nog even de nazit sponsort, uitstekend voor het teamgevoel.

Het bestuur wil de mannen Lakeman van garage All Round dan ook heel erg bedanken dat de shirtsponsoring van Strandvogels VR1 weer is voortgezet.

Strandvogels VR1 in de nieuwe tenues bij het bedrijf van garage All Round.

Strandvogels VR1 in de nieuwe tenues bij het bedrijf van garage All Round.

Geplaatst in Nieuws