Fietsenstunt.nl sponsort nieuwe warming-upshirts Strandvogels 1

Zondag 5 februari ontvingen de spelers van Strandvogels voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Geel Zwart ’30, uit handen van Ton Lakeman jr. en sr. nieuwe warming-upshirts. Hun bedrijf Fietsenstunt.nl was al sponsor van de warming-upshirts in de periode dat Lakkie junior nog in Strandvogels 1 speelde. Dat is al weer wat jaartjes geleden en de shirts waren aan vervanging toe. Dan is het ontzettend mooi dat je op een trouwe sponsor als Fietstenstunt.nl nooit tevergeefs een beroep zult doen.

Binnen de kortste keren was het geregeld dat er nieuwe shirts konden worden aangeschaft. Die werden dus vooraf aan het belangrijke duel tegen Geel Zwart ’30 uitgereikt. Of het aan de warming-up lag of aan de shirts, feit is dat Strandvogels drie belangrijke punten toevoegde aan het totaal. En feit is ook dat de spelers er tijdens de warming-up weer perfect gekleed bijlopen, dankzij Fietsenstunt.nl.

247433-300x120

IMG_1407

Geplaatst in Nieuws