Strandvogels en Martin Glim gaan door met elkaar

Strandvogels en hoofdtrainer Martin Glim gaan volgend seizoen met elkaar verder. De trainer uit Medemblik zal zijn contract met een jaar verlengen zodat hij ook het seizoen 2023-2024 aan het roer staat in Onderdijk. Dat wordt zijn tweede seizoen bij de club.

Na de promotie was de start in de derde klasse moeizaam, maar inmiddels is Strandvogels al weer 5 wedstrijden achtereen ongeslagen. Hierdoor is de ploeg opgeklommen naar de 11e plaats en heeft het verlenging van het verblijf in de derde klasse volledig in eigen hand. Voor het bestuur van Strandvogels was er dan ook alle reden om het contract te verlengen en Martin Glim dacht daar precies hetzelfde over.

Assistent René Bierdrager blijft ook nog een jaar extra verbonden aan Strandvogels. Ook over zijn werk is de club meer dan tevreden en ook René zelf heeft het in zijn tweede periode bij de Vogels weer uitstekend naar zijn zin.

Geplaatst in Nieuws