Oud ijzerberg in Onderdijk dankzij Strandvogels weer wat gedaald

Vroeger had je een boterberg, maar in Onderdijk hebben we al vele jaren een oud ijzerberg. Helaas voor mij als racefietser geen berg om tegenop te fietsen, het is een berg die we bij Strandvogels juist graag opruimen. Al vele jaren halen we twee keer per jaar oud ijzer op, en ook al weer wat jaartjes oude elektrische apparaten. Maar de voorraad in Onderdijk blijkt onuitputbaar en daar zijn we bij Strandvogels ontzettend blij mee. Want met de opbrengst kunnen wij weer hele leuke dingen doen voor de leden van de club.

Maar het is natuurlijk altijd wel even een klus om alles in de welbekende containers te krijgen. Jeroen Kaarsemaker, Jorrit Kaarsemaker, Merlijn Weel, Paul Grooteman, Arno Lakeman, Maurice Lakeman, Dani Grooteman, Givano Lubbe en Sjoerd Pijlman zorgden hier voor. Met dank ook aan de aanhangers die we mochten lenen van Beerepoot Installatietechniek, Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk en TVV Schilderwerken.

Geplaatst in Nieuws