Beperkt programma voor de jeugdteams

Het is gebruikelijk dat er tijdens de herfstvakantie een beperkt programma is voor de jeugdteams. Dit jaar was er echter zowel in het weekend voor als na de herfstvakantie helemaal geen programma, alleen de seniorenteams speelden. Bij de jeugd wordt tegenwoordig in meerdere zogenaamde fasen gespeeld. Dat wordt gedaan om teams zoveel mogelijk op de juiste sterkte in te delen, wat op zich prima is natuurlijk. Nadeel daarvan is dat teams vaker opnieuw worden ingedeeld en het competitieprogramma daardoor soms wat rommelig verloopt. Of, zoals nu rondom de herfstvakantie, dat er helemaal niet gespeeld wordt.

Als het goed is wordt uiterlijk woensdag 26 oktober het programma bekend gemaakt voor de pupillen (O7 t/m O12). De wedstrijden in de 2e fase worden gespeeld vanaf zaterdag 29 oktober tot en met zaterdag 10 december.

Geplaatst in Nieuws