Zorg voor een (goede) foto op je spelerspas

De trainingen zijn weer begonnen en ook de eerste officiële wedstrijden zijn al weer gespeeld. Het is daarom belangrijk dat alle spelers vanaf de leeftijdscategorie onder 13 beschikken over een digitale spelerspas met daarop een actuele foto. Deze passen worden namelijk gecontroleerd voordat een wedstrijd gespeeld wordt en als de pas niet in orde is, dan kun je worden uitgesloten van deelname aan de wedstrijd. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten en dat hoeft ook helemaal niet. Want het is heel eenvoudig om zelf een foto op je spelerspas te zetten of te veranderen.

Leden/Spelers kunnen zelf in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app een spelersfoto toevoegen of wijzigen. Dit doe je via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of Voetbal.nl website en in KNVB wedstrijdzaken app.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Maar je ouders kunnen dit voor je regelen. Hoe kunnen ouders gegevens in de app aanpassen? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app.

Geplaatst in Nieuws