Strandvogels doet weer mee aan Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet Strandvogels weer mee aan de actie Rabo Clubsupport. Ons doel voor deze keer is het opstarten van walking football. Dit is een nog vrij jonge vorm van voetballen, juist ook voor ouderen. Er mag bij deze vorm van voetbal niet worden gerend, geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Allemaal regels om er voor te zorgen dat je ook op wat hogere leeftijd nog lekker een potje kunt ballen.

Om dit ook bij Strandvogels op poten te kunnen zetten, willen we geld inzamelen om hiervoor materialen aan te schaffen en te zorgen dat alle faciliteiten aanwezig zijn. Het stemmen voor Rabo Clubsupport is mogelijk van 5 t/m 27 september. Stem dus op Strandvogels. Doe je het niet voor jezelf, dan misschien wel voor je vader, moeder, opa of oma!

Geplaatst in Nieuws