Strandvogels haalt weer vele kilo’s oud ijzer op

Zaterdag 21 mei was het weer zo ver, Strandvogels haalde oud ijzer en oude elektrische apparaten op. En na vele jaren blijkt dat nog altijd in een behoefte te voorzien. Voor de bewoners van Onderdijk, want die zijn mooi makkelijk van hun oude troep af. En voor Strandvogels, want wij verdienen er een leuk bedrag mee.

De helpers Jeroen Kaarsemaker, Jargo Grooteman, Merlijn Weel, Jorrit Kaarsemaker, Tijmen de Kroon, Niek Broersen, Paul Grooteman, Maurice Lakeman, Martijn Weel en Jaap Lakeman hadden er weer een flinke klus aan, maar deden het graag. De aanhangers werden geleend van Kok-Schouten Elektrotechniek, Beerepoot Installatietechniek en Bouwbedrijf Grooteman van Dijk, ontzettend bedankt daarvoor. En Onderdijkers ook bedankt, we zijn ontzettend blij met jullie oude troep!

Geplaatst in Nieuws