Martin Glim nieuwe trainer Strandvogels

Strandvogels heeft voor volgend seizoen Martin Glim aangesteld als nieuwe trainer van de selectie. Met de 56-jarige Medemblikker heeft Strandvogels een zeer ervaren trainer gecontracteerd als opvolger van Patrick de Vries.

Martin Glim is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij een andere rood/gele club, Opperdoes. Daarvoor had hij De Valken, Hollandia T., VVW en zijn thuisvereniging FC Medemblik/MFC onder zijn hoede. Zijn trainersloopbaan begon hij bij de huidige koploper in de klasse van Strandvogels, RKEDO.

In Martin Glim denken wij de juiste trainer te hebben gevonden om de huidige selectie op een hoger plan te krijgen én de aankomende jeugd geleidelijk in te passen. Dat laatste is zeer belangrijk voor de continuïteit van een club als Strandvogels. Wie de jeugd heeft, heeft tenslotte de toekomst. Binnenkort volgt er al een ontmoeting tussen de selectie en de nieuwe trainer, want Opperdoes oefent op zaterdag 12 februari in Onderdijk tegen de Vogels.

Daarna moet het lopende seizoen worden afgemaakt, wat hopelijk nu ook eindelijk gebeuren gaat na twee afgebroken seizoenen. Het zou mooi zijn als de selectie onder leiding van de huidige hoofdtrainer Patrick de Vries in het jubileumjaar van de club een prijs in de wacht kan slepen.

Onder toeziend oog van de nieuwe trainer Martin Glim en penningmeester Jolanda Ruiter zet voorzitter Cees Duijn zijn handtekening onder het contract.

Onder toeziend oog van de nieuwe trainer Martin Glim en penningmeester Jolanda Ruiter zet voorzitter Cees Duijn zijn handtekening onder het contract.

Geplaatst in Nieuws