Strandvogels maakt Onderdijk weer een stuk lichter

Zaterdag 30 oktober was het weer zover, Strandvogels haalde in Onderdijk (en omstreken) weer oud ijzer op. En ook oude elektrische apparaten, want ook die leveren voor ons nog geld op.

Een groep vrijwilligers was de hele ochtend in touw om al het oude ijzer dat langs de weg gezet was op te halen. Dat deden ze door gebruik te maken van aanhangwagens die beschikbaar waren gesteld door T.V.V. Schilderwerken, Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk en Beerepoot Installatietechniek.

Voor de vrijwilligers Jorrit Kaarsemaker, Merlijn Weel, Tigo Harder, Tijmen de Kroon, Jeroen Kaarsemaker, Jargo Grooteman, Paul Grooteman, Arno Lakeman, Lars Groot, Rowin de Wit en Mitch Hofland was het een heel gesleep. Maar na een ochtend flink doorwerken lag alles weer in de containers.

Dit levert de club weer een mooi bedrag op waarmee we leuke dingen kunnen doen voor onze leden. Dus Onderdijkers, bedankt weer allemaal, en de helpers en eigenaren van de aanhangers ook natuurlijk!

Geplaatst in Nieuws