Coronaregels met ingang van zaterdag 14 november

De persconferentie van vrijdag hakte er weer behoorlijk in, het gaat niet goed met het virus in Nederland. En dus werden er nieuwe maatregelen aangekondigd die ook gevolgen hebben voor de (amateur)sport.
Uiteraard vinden ook wij deze maatregelen niet leuk, maar alleen met elkaar kunnen we dit vervelende virus klein krijgen. Wij zullen ons dan ook conformeren aan de maatregelen en hopen en vertrouwen er op dat alle spelers, trainers, coaches, vrijwilligers en andere aanwezigen op ons complex ons hierin steunen. Want nog altijd geldt; alleen samen krijgen we corona onder controle.

Met ingang van zaterdag 14 november gelden op ons complex de volgende regels;

  1. Publiek is helaas niet meer welkom bij wedstrijden en trainingen. Dit geldt niet voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Dit zijn onder andere trainers, coaches, leiders, onderhoudsmedewerkers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  2. Voor betreden van de binnenruimtes van ons complex (kantine en kleedkamers) geldt voor iedereen boven de 18 jaar dat een Corona Toegang Bewijs (CTB) getoond moet worden.
  3. Er gelden in de kantine vaste zitplaatsen.
  4. Het afhalen van eten of drinken aan de bar mag zonder CTB maar met mondkapje.
  5. Houdt buiten het sporten zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
  6. Ook wanneer gebruik wordt gemaakt van het toilet moet een CTB getoond worden.

Daarnaast blijven natuurlijk de algemene regels gelden;

  • Heb je corona gerelateerde klachten; blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Schud geen handen.
Geplaatst in Nieuws