Verzamel Deen-munten voor jubileum Strandvogels

Het duurt niet zo heel lang meer en dan verdwijnt de naam van supermarkt Deen uit het straatbeeld. Dat betekent ook dat binnenkort voor de laatste keer de Deen Sponsor Actie wordt gehouden. Strandvogels is één van de vijf gelukkigen die werd uitgekozen om hieraan mee te doen in de winkel van Deen in Wervershoof.

Vanaf zondag 18 juli kunnen er sponsormunten verzameld worden die in de winkel in de koker van één van deelnemende clubs kunnen worden gegooid. Uiteraard hopen wij dat zoveel mogelijk mensen zullen kiezen voor de koker van Strandvogels.

Volgend jaar juni bestaat de club 90 jaar en die mijlpaal willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hopelijk is de corona pandemie dan definitief onder controle en kunnen we uitgebreid stilstaan bij dit prachtige jubileum. Daar zijn wel de nodige kosten aan verbonden en daarvoor hopen we onder andere de opbrengst van de Deen Sponsor Actie te kunnen gebruiken.

DEC210021-Sponsoractie-2021-Banner-320x240px2Dus winkel bij Deen en gooi uw sponsormunten in de koker van Strandvogels, alvast bedankt!!!

Geplaatst in Nieuws