Toch nog mooi besluit van vreemd seizoen

We hebben weer een vreemd seizoen achter de rug. Een seizoen dat eigenlijk al weer na iets van vier speelronden ten einde was. Maar gelukkig lijkt het nu eindelijk de goede kant op te gaan met steeds minder besmettingen en teruglopende cijfers van mensen in de ziekenhuizen.

Zaterdag 5 juni kon daarom eindelijk de strijd om de al lang geleden aangekondigde Regio-cup van start gaan. En met dat decor op de achtergrond waren diverse mensen die veel bij de club betrokken zijn, uitgenodigd om een kopje koffie te komen halen en wat bij te praten.

Daarbij konden zij meteen zien dat het complex in de afgelopen tijd nog verder gemoderniseerd is. De oude lampen in de lichtmasten zijn vervangen door led en op de overkapping zijn zonnepanelen geplaatst. Dit hadden we allemaal niet kunnen doen zonder de hulp van de gebroeders Stroet. Zij werden daarom ook niet meer dan terecht in het zonnetje gezet door voorzitter Cees Duijn. Waar zouden we zijn zonder zulke vrijwilligers?

Dat is meteen een mooi bruggetje naar de hoofreden van de bijeenkomst van deze ochtend. Want ook een andere vrijwilliger van de club werd in het zonnetje gezet, hoewel die helaas niet scheen. Martien Jong werd door Cees Duijn geroemd om zijn vele activiteiten voor de club, van jeugdtrainer tot speler, van kantinebestuurder tot oprichter van de Club van 100 en natuurlijk als verkoper van weet ik hoeveel reclameborden. Om Martien te bedanken voor al deze inspanningen, werd hij benoemd tot erelid. Een eer die maar voor weinigen is weggelegd maar die Martien zeker toekomt.

Onder het genot van een hapje en drankje werd voor het eerst sinds tijden weer lekker nagepraat langs de lijn.

Geplaatst in Nieuws