Strandvogels JO17-1 raakt ongeslagen status kwijt

De eerste twee wedstrijden in de strijd om de Regio Cup wist Strandvogels JO17-1 te winnen. FC Medemblik werd in Medemblik met 0-9 weggevaagd en daarna volgde een nipte maar spectaculaire 4-3 thuiszege op Zwaluwen ’30. Voor de derde wedstrijd kwam SVW ’27 uit Heerhugowaard op bezoek in Onderdijk. Zij speelden pas één wedstrijd en hadden die met 4-3 verloren van Zwaluwen ’30. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook. Maar helaas ook eentje die verloren ging voor Strandvogels want het werd 1-3 voor de bezoekers.

Hieronder een paar foto’s van dit duel, gemaakt door Jan Laan. Op één van de foto’s is duidelijk te zien dat coach Merlijn Weel het somber in ziet. Er volgt voor Strandvogels nu nog één duel, komende zaterdag uit tegen ZAP.

Geplaatst in Jeugd