Weer veel oud ijzer opgehaald door Strandvogels

Zaterdag 24 april was het eindelijk weer eens zover. Hoewel het voetballen nog altijd niet kan/mag, haalde Strandvogels wel weer eens oud ijzer op. En daar bleken heel wat mensen op hebben zitten te wachten, want de ophaalploeg had letterlijk en figuurlijk de handen vol. Jargo Grooteman, Jeroen Kaarsemaker, Jeroen Lakeman, Robin Lakeman, Jaap Lakeman, Maurice Lakeman, Jorrit Kaarsemaker, Merlijn Weel en Paul Grooteman moesten heel wat ritjes maken om al het oude ijzer en de oude elektrische apparaten te verzamelen.

Dat konden zij doen met aanhangwagens van onze onmisbare sponsoren; Beerepoot Installatietechniek, Tim van Velzen van TVV Schilderwerken en onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Grooteman & Van Dijk. Ontzettend bedankt weer!

Geplaatst in Nieuws