Strandvogels verliest twee ereleden

In een tijdsbestek van slechts een paar dagen zijn twee ereleden van Strandvogels overleden. Binnen enkele dagen overleden Cor Mol en Simon Otsen. Niet alleen twee ereleden, toevallig ook twee oud-secretarissen. Cor Mol was dat vele jaren in een al wat verder verleden, de tijd dat ik net op voetbal mocht. Het was nog in de tijd van de oude houten kantine of misschien zelfs van de periode daar nog net voor. Cor Mol was in die tijd dus secretaris en vanwege zijn vele jaren in het bestuur en verdiensten voor de club werd hij daarna benoemd tot erelid van de vereniging.

Die eer viel ook te beurt aan Simon Otsen. Ook hij was dus secretaris, maar ook geleider/coach, lid van de jeugdcommissie en niet te vergeten grensrechter. Vele jaren hanteerde hij de vlag langs de lijn, een eerlijke vlagger zoals je niet vaak zag en ziet bij dorpsclubs. Nadat hij was gestopt als grensrechter, ging Simon nog jaren door als bestuurslid. Toen hij na ruim 25 jaar als bestuurder stopte werd ook hij volkomen terecht benoemd tot erelid van Strandvogels.

We wensen de nabestaanden van Cor Mol en Simon Otsen veel sterkte bij de verwerking van hun verlies.

Geplaatst in Nieuws