Patrick de Vries ook volgend seizoen trainer Strandvogels

Strandvogels en Patrick de Vries zijn een contractverlenging tot en met het seizoen 2021-2022 overeengekomen. De beginnende hoofdtrainer kreeg door de corona pandemie de meest lastige vuurdoop die je je kunt bedenken. Na slechts vier competitiewedstrijden ging er (voorlopig maar waarschijnlijk definitief) een streep door de competitie. In die vier wedstrijden boekte Strandvogels 3 overwinningen waarmee de ploeg zich, net zoals de laatste jaren, in de bovenste regionen nestelde.

Toch werd in deze korte periode duidelijk dat Patrick de juiste man was en is voor Strandvogels. Ook in de periode waarin niet of nauwelijks getraind kon worden, werden de spelers succesvol gemotiveerd om te blijven werken aan de conditie. Een teken dat het ook tussen trainer en spelers meer dan goed zit.

Hopelijk komt er binnenkort licht aan het einde van de coronatunnel en kan Patrick met zijn spelers weer doen wat ze zo graag doen; voetballen!

Geplaatst in Nieuws