Onderdijk weer verlost van vele kilo’s oud ijzer

Normaal gesproken haalt Strandvogels twee keer per jaar oud ijzer op in Onderdijk. Vanwege de corona-crisis was dit echter deze keer in april niet gedaan. Maar nu kon het weer en dus ging een ploeg vrijwilligers op pad. Dat waren Jeroen Kaarsemaker, Jargo Grooteman, Thijs Abbekerk, Jorrit Kaarsemaker, Rowin de Wit, Tim Broersen, Gerald Broedersz, Martijn Weel en Merlijn Weel.

Met aanhangers, beschikbaar gesteld door Schildersbedrijf Niek Grooteman, Bouwbedrijf Grooteman-Van Dijk en TVV Schilderwerken werden in het hele dorp spullen opgehaald. Daarmee werden op de parkeerplaats aan de Sportlaan twee grote bakken nokkie nokkie gevuld. We hopen daarmee de clubkas weer wat te kunnen vullen. Alle vrijwilligers en aanhangwageneigenaren, bedankt voor jullie hulp!

Geplaatst in Nieuws