Van de voorzitter; nieuwe start, oude vertrouwde hoofdsponsor en nieuwe vrijwilligers gezocht

Zondag is een kakelvers vijfjarig sponsorcontract van Bouwbedrijf Grooteman Van Dijk getekend en de spiksplinternieuwe shirts en trainingspakken door dezelfde sponsor beschikbaar gesteld zijn inmiddels in gebruik genomen. De gebroeders Stroet hebben supermooie hangtoiletten in nieuw betegelde w.c.’s. gemaakt en urinoirs in de kleedkamers. Ron heeft gezorgd voor nieuwe netten in de doelen en de voorraad ballen op peil gebracht. De eerste bekerwedstrijden zijn achter de rug, met wisselend succes, kortom, alles  voor een mooi nieuw voetbalseizoen  is voorbereid, het is weer piekfijn voor elkaar bij Voetbalvereniging Strandvogels.

Enthousiast gaan we een nieuw seizoen in, geen corona houdt ons tegen. Sommige dingen zijn daardoor wel anders, hopelijk tijdelijk: we houden ons aan de regels van het RIVM en de kantine zal de komende maand(en) beperkt open zijn.

Maar hoe enthousiast spelers, bestuur, begeleiders en vrijwilligers ook zijn, we kunnen het niet zonder voldoende handen en hoofden. En die komen we hier en daar te kort. Daarom, ook vanaf deze plek, denk allemaal na of je wat tijd vrij kan maken om de grootste vereniging van Onderdijk ergens mee te helpen. Laat het mij weten als je iets wilt en kunt betekenen, ik hoor en zie je graag. We hebben je nodig.

Ik wens alle spelers, begeleiders, coaches, trainers, vlaggers, lijnentrekkers, onderhoudsmedewerkers, kantinevrijwilligers, entreehulpen en bestuursleden een fantastisch sportief en gezellig voetbaljaar.

Hartelijke groet van

Cees Duijn

Telefoon: 06 225 123 85

Email: ceesduyn@gmail.com

Ronald Grooteman, eigenaar van Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk, tekent het nieuwe sponsorcontract.

Ronald Grooteman, eigenaar van Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk, tekent het nieuwe sponsorcontract.

Geplaatst in Nieuws