Hervatting trainingen? Nog even geduld a.u.b.

Vanaf vandaag, 29 april, is het weer toegestaan om onder begeleiding te trainen in de buitenlucht. Dit geldt voor kinderen t/m 12 jaar en voor jeugd van 13 t/m 18 jaar. Bij die laatste groep dient er wel een onderlinge afstand van tenminste 1,5 meter in acht genomen te worden.

Uiteraard willen wij ook bij Strandvogels onze leden (en niet-leden) in deze leeftijdscategorie de mogelijkheid bieden om weer te gaan sporten op ons complex. Voordat dit mogelijk is, dienen er echter wel diverse zaken geregeld te worden. Dit moet eerst goed uitgewerkt worden, wat ons betreft gaat duidelijkheid en veiligheid zeker in dit geval voor snelheid. Strandvogels is ook in overleg met de gemeente die verantwoordelijk is voor het toezicht op naleven van de richtlijnen. De gemeente is op zijn beurt nog in afwachting van de noodverordening van de Veiligheidsregio.

Zodra het mogelijk is om de trainingen te hervatten, zullen we dit zo uitgebreid mogelijk communiceren. Uitgangspunt bij het weer opstarten van de trainingen zijn de coronaprotocollen van de KNVB. Het is zeer belangrijk dat iedereen zich hieraan houdt om weer veilig te kunnen gaan sporten. Bekijk ze daarom alvast, zodat hierover geen misverstanden kunnen ontstaan;

Geplaatst in Nieuws