Doe op 10 mei mee aan de online Voetbalquiz en steun daarmee ook Strandvogels

Al weken is er niets te doen op de voetbalvelden en dus ook niet in de kantine. En geen kantine betekent ook geen kantine-inkomsten terwijl bepaalde uitgaven natuurlijk wel doorgaan. Daarbij zitten we allemaal al lang thuis en staan de sociale contacten op een laag pitje.

Deze week kregen wij een mail waarin een online voetbalquiz werd aangekondigd waarbij een groot deel van de inkomsten ten goede komt aan naar de West-Friese voetbalclubs. Een prachtig initiatief en ook nog eens leuk om te doen, gewoon vanuit huis!

Hieronder uitleg hoe het werkt;

In deze voetballoze periode hopen wij de rechtgeaarde West-Friese voetballiefhebber op zondagavond 10 mei toch een paar spannende en vermakelijke uurtjes te bezorgen met een uitdagende en toegankelijke online voetbalquiz die om 19.00 uur zal beginnen.

De quiz zal bestaan uit negen ronden van meerkeuzevragen. De quiz komt tot jullie via Twitch en je mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer. Er zijn leuke prijzen te winnen Je krijgt 30 seconden om een vragen te beantwoorden en hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Antwoorden opzoeken op internet heeft dus weinig zin!

Alle facetten en niveaus van het voetbal komen voorbij. Van de trainer van Ajax tot de vrouw van Lionel Messi. Ook vragen over het West-Friese voetbal zullen niet ontbreken.

Deelname kost € 10,00 per team. Van deze 10 euro vloeit € 7,00 rechtstreeks naar de West-Friese amateurclub van jouw keuze. Dit om de clubs die het al maanden zonder kantine-inkomsten moeten doen een beetje te steunen. Moedig dus zoveel mogelijk leden van jouw club aan om ook mee te doen!

Opgeven kan hier:

https://www.hoogkarspelquizevents.nl/online-voetbalquiz

Geplaatst in Evenementen