T/m 6 april alle activiteiten opgeschort, COMPLEX DUS GESLOTEN

Update 19 maart;
Blijkbaar is bij enkele lieden de ernst van de huidige situatie nog niet duidelijk. Daarom nogmaals; het complex van Strandvogels is in ieder geval tot en met 6 april gesloten voor alle activiteiten. Dat geldt voor wedstrijden, trainingen of welke activiteit dan ook. Hou je hier a.u.b. aan zodat we straks hopelijk allemaal weer onze geliefde sport kunnen beoefenen en niet nog langer maatregelen nodig zijn

Update 15 maart; het kabinet en daarop volgend de KNVB hebben bekend gemaakt dat de competities stil blijven liggen tot en met 6 april. Tot die datum blijven ook alle sportaccommodaties gesloten, dus ook die van Strandvogels.

Het kan niemand ontgaan zijn, ook in Nederland is het coronavirus alom aanwezig. Dit heeft geleid tot diverse maatregelen en één daarvan is dat er tot eind maar geen voetbalwedstrijden worden gespeeld. Dit geldt zowel voor het betaalde voetbal als het gehele amateurvoetbal.

Daarnaast adviseert de KNVB om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Strandvogels kan niet anders dan dit besluit ter harte nemen en heeft daarom besloten dat er tot eind maart ook niet getraind wordt. Hopelijk is daarna de situatie dusdanig verbeterd dat we dan het seizoen weer kunnen hervatten.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en op een ieders medewerking.

Geplaatst in Nieuws