Jan Ruiter wint Strandvogels FIFA-toernooi

Zaterdag 29 februari, schrikkeldag, organiseerde de jeugdcommissie van Strandvogels in de kantine een FIFA-toernooi. Dit spel kent wereldwijd miljoenen spelers en ook in Onderdijk wordt het spel veel gespeeld. En dus werden de spelers van de JO13 t/m JO19 uitgenodigd om het op het digitale voetbalveld tegen elkaar op te nemen in de kantine.

Er werd door 16 spelers fel gestreden en ondertussen werd de inwendige mens verwend met voedsel dat je normaal gesproken niet krijgt tijdens het voetballen (maar wat wel erg lekker is). In de finale wist Jan Ruiter Sasha de Groot te verslaan en hij mag zich hierdoor FIFA-koning van Strandvogels noemen. In de troostfinale legde Bram Koomen beslag op de derde plaats door Mick Grooteman te verslaan.

Een zeer geslaagd evenement, hieronder enkele foto’s

Geplaatst in Evenementen