Gehandicapt Strandvogels 1 nog beetje stroef bij rentree op de velden

Strandvogels 1 - Grasshoppers 1 (oefenwedstrijd)

Wedstrijddatum: zondag 1 maart 2020
Uitslag: 1-6 (0-3)
Scoreverloop: 0-1; 0-2; 0-3; 0-4; Merlijn Weel 1-4 (penalty); 1-5; 1-6

Selectie:
Jelle Gutter, Mitch Hofland, Thomas Rustenburg, Niek Broersen, Daan Woudenberg, Hessel Waardenburg, Dawid Zerek, Siebren Waardenburg, Stijn Sierkstra, Thijs Abbekerk, Tigo Harder, Merlijn Weel, Jeroen Mol en Igor Lewczuk

Na weken van storm, regen en dus afgelastingen kwam Strandvogels 1 zondag 1 maart eindelijk weer eens in actie. In een oefenwedstrijd was derdeklasser Grasshoppers de tegenstander. Het waaide ook nu weer stevig maar het zonnetje scheen en al met al was het wel aardig voetbalweer.

Strandvogels speelde in de eerste helft redelijk goed mee, ondanks dat het diverse vaste basisspelers miste. Dat liet zich vooral merken bij dode spelmomenten, want daaruit wist Grasshoppers driemaal te scoren.

Tien minuten na rust werd het al 0-4 en leek er een forse nederlaag aan te komen, maar Strandvogels herstelde zich. En in de 71e minuut kon zelfs de eer worden gered nadat Mitch Hofland in het strafschopgebied was vast gehouden. Merlijn Weel belastte zich met dit klusje en schoot de penalty keurig binnen. Helaas werd de hoop op verdere aansluiting snel de grond in geboord, want Grasshoppers maakte enkele minuten later 1-5. En via weer een dood spelmoment, een corner deze keer, bepaalde de ploeg uit Hoogwoud kort voor tijd via een kopbal de eindstand op 1-6.

Dinsdagavond volgt er weer een oefenwedstrijd, tegen MOC.

Competitiestanden

Programma, uitslagen en topscoorders

De Beker

Geplaatst in Strandvogels 1