Voorbeschouwing Strandvogels 1 – Woudia 1

De competitie is al weer een paar weken geleden hervat maar zondag mag Strandvogels dan eindelijk weer eens op het eigen complex in actie komen. De laatste keer was op 1 december toen Oosthuizen met 2-1 werd verslagen. En naar een overwinning snakken de Vogels enorm want die tegen de Kraaien was de laatste tot nu toe. De duels daarna tegen HSV Sport, RKEDO en DWB leverden slechts één schamel puntje op.

Aan de thuisresultaten tegen Woudia uit het verleden kan Strandvogels zich niet echt vastklampen. Weliswaar werd vorig seizoen met maar liefst 7-2 gewonnen, maar van de laatste 9 versies die in Onderdijk werden gespeeld, wonnen Strandvogels en Woudia er allebei vier. In het seizoen 2003-2004 werd er met 1-1 gelijk gespeeld.

Laten we ons dan toch maar enigszins vastklampen aan die monsterzege van vorig seizoen. Overigens was ook het duel in Westwoud, eerder dit seizoen, zeer doelpuntrijk. Het werd 3-4 voor Strandvogels nadat de ploeg eerst met 2-0 had achter gestaan. Voor rust maakte Arjan Koomen de aansluitingstreffer en in de 2e helft walste Strandvogels in een kwartier tijd over Woudia heen. Door goals van Siebren Waardenburg, weer Arjan Koomen en Dawid Zerek leken de Vogels de strijd beslist te hebben. Woudia maakte het nog weer spannend maar Strandvogels sleepte de overwinning over de meet.

Net als Strandvogels zal Woudia gebrand zijn op een overwinning. De ploeg van Edwin Degenaars verkeert namelijk in degradatienood. Het kan zondag dus wel eens een stormachtige wedstrijd worden, al was het al door het verwachte weer…..

 

 

 

Competitiestanden

Programma, uitslagen en topscoorders

De Beker

Geplaatst in Strandvogels 1