Wordt vrijwilliger bij de Ironman en sponsor tegelijk Strandvogels

Op 5, 6 en 7 juli a.s. zal in Hoorn voor het eerst een van de grootste duursportevenementen ter wereld plaatsvinden. De eerste editie van Multisport Festival Westfriesland in Hoorn.

Er is een nightrun, IRONkids en een tweetal triathlons. Bij de triathlon moeten de atleten 400m/1500m zwemmen, 20km/40km fietsen en 5km/10km rennen afhankelijk van de triathlon. Samen met de 7 Gemeentes van Westfriesland hebben we de krachten gebundeld om deze wereldberoemde, loodzware triatlonwedstrijd voor de eerste keer in Westfriesland mogelijk te maken. Voor het eerste jaar zijn de afstanden relatief kort, maar de ambitie is om uit te groeien naar de lange afstanden 70.3 en de volledige IRONMAN (3.8km zwemmen, 180km fietsen, 42km hardlopen).

Om het Multisport Festival Westfriesland tot een onvergetelijk evenement te maken voor de atleten, de toeschouwers, vertegenwoordigers van de media en VIP’s, zijn er bij de eerste editie ongeveer 200 vrijwilligers nodig veelal in en rond Hoorn. Er zijn vele manieren om te participeren in deze geweldige happening. Werken bij een verzorgingspost, langs het parcours of rond de finish etc. Daarom willen we ook het verenigingsleven graag bij de IRONMAN-familie betrekken.

De financiële vergoeding voor de vereniging per lid, als deelnemend vrijwilliger is € 5,00 per uur. Deze opbrengst is voor de clubkas. Een T-shirt, tas en lunchpakket zijn voor alle vrijwilligers beschikbaar.

Vrijwilligers en verenigingen kunnen kiezen met welke taak en wanneer ze het evenement willen ondersteunen. Let wel: Vol=Vol Om organisatorische redenen kunnen er wijzigingen noodzakelijk zijn. Uiteraard in overleg. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de periode van donderdag 4 t/m zondag 7 juli a.s.

Wil jij deel uitmaken van dit geweldige evenement meld je dan aan via het volgende aanmeldformulier:
https://ironmanvolunteersned.wufoo.com/forms/ms0umgo1kf9way/

Ironman

Geplaatst in Evenementen