Vrijdag 7 juni vrijwilligersavond bij Strandvogels

Het seizoen zit er bijna weer op en is prima verlopen. Maar dat kan bij een vereniging alleen als vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. En hoewel het ook bij Strandvogels soms lastig is om voor alle werkzaamheden iemand te vinden, prijzen wij ons gelukkig met een groot leger aan vrijwilligers. Onbaatzuchtig spannen zij zich week in week uit in als scheidsrechter, coach, trainer, kantinemedewerker, onderhoudsman/-vrouw, bestuurder, commissielid of in welke hoedanigheid dan ook.

Om al die vrijwilligers te bedanken voor weer een seizoen lang tomeloze inzet, organiseert Strandvogels op vrijdagavond 7 juni een vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers van Strandvogels zijn vanaf 21.00 uur van harte welkom in de kantine voor een gezellige avond. Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en een drankje zodat we mooi onder elkaar nog eens terug kunnen blikken op het (bijna) afgelopen voetbaljaar.

Dus vrijwilligers van Strandvogels; we zien jullie op vrijdagavond 7 juni!!!

vrijwilligers

Geplaatst in Nieuws