Strandvogels MO11-1 en JO13-1 ongeslagen kampioen!

Op Strandvogels MO11-1 en JO13-1 stond in de voorjaarsreeks geen enkele maat. Beide teams bleven ongeslagen en speelden allebei slechts één keer gelijk.

Strandvogels JO13-1 won 9 van de 10 duels met de prachtige doelcijfers 66 voor en slechts 10 tegen. Strandvogels MO11-1 had graag 10 van de 11 duels gewonnen, maar helaas gooide slecht weer (regen en storm) roet in het eten voor de laatste wedstrijd tegen Marken. Het bleef dus bij ook 9 overwinningen uit 10 duels met 42 goals voor en maar 7 tegen. In de najaarsreeks werd Strandvogels JO13-1 overigens ook al kampioen, de MO11-1 eindigde toen als 2e.

En hoewel er door de afgelasting van de wedstrijd van de MO11-1 zaterdag 8 juni niet gevoetbald werd, werden de kampioenen wel gehuldigd. Ze gingen gezamenlijk op een mooi versierde platte kar door Onderdijk, gelukkig was het om 13.00 uur net droog. De JO13-1 had zelf vuurwerk mee voor extra spektakel en er was voor elk team een heerlijke slagroomtaart geregeld. De pioenen werden gesponsord door de shirtsponsor van beide teams “Visser Oostwoud BV”. Na afloop nog ff lekker uitwaaien buiten met elkaar met de water ballonnen die over waren van de avond ervoor.

Het was een mooie middag om niet snel te vergeten. Alle ouders van beide teams bedankt voor het hele jaar steun en hulp. En natuurlijk ook de trainers van beide teams. Van de JO13-1 waren dit Remco Dudink en Per Groen, van de MO11-1 Floor van Velzen en Ilse Kolenberg.


En nog twee filmpjes; IMG_0298

 

 
Ook Strandvogels JO17-1 werd voorjaarskampioen. Zij werden getraind door een echte kampioenenmaker, Dirk Smak. Het was al weer Dirk zijn 26e seizoen als trainer bij de Vogels. Dat voelt voor Dirk misschien niet zo bijzonder omdat hij het heel leuk vindt om te doen, maar het is natuurlijk wel heel bijzonder. Hij kreeg daarom uit handen van Justin Joost een meer dan verdiend bedankje voor het afgelopen seizoen. Ben benieuwd welk team Dirk volgend jaar weer richting een kampioenschap gaat trainen!

IMG-20190606-WA0001

Geplaatst in Jeugd