Strandvogels JO17-1 is kampioen!!!

Er is toch nog één team kampioen geworden afgelopen zondag. Strandvogels JO17 is ongeslagen kampioen geworden. Alles werd gewonnen en dus terecht de kampioen. Nummer 2 Victoria O werd enkele weken terug al op eigen veld met 1-3 verslagen. En nu werden we uit bij De Valken kampioen dankzij een terechte 0-3 overwinning.

De voorzitter van het hoofdbestuur was speciaal naar deze wedstrijd gekomen om de mannen te feliciteren en de tulpen van de firma SMAK TULIPS te overhandigen. Ook shirtsponsor Ronald KOOMEN Dak en Zink (Sjek & Pils) was aanwezig. Hij had genoten van de geweldige wedstrijd en overhandigde de Kampioensschaal. Uiteraard waren er ook vele ouders en familie aanwezig om deze titel een beetje mee te vieren.

Bij thuiskomst stond er helaas geen platte kar klaar dus dat gaan we vrijdagavond nog maar even doen. Dan gaan we met het team en de technische staf dit kampioenschap vieren met een gezellige avond.

Alle ouders, fans, Cees Duijn en Ronald Koomen hartstikke bedankt voor jullie aanwezigheid op deze mooie dag. De kampioenen zijn: Chiel en Sietse Wildoer, Sjors Mol, Floor van Velzen, Mick Grooteman, Kaay Stroet, Cornee Smit, Bram Koomen, Mitchell Holtkamp, Sem Haakman, Sam Witteveen, Jurdo Janssen, Twan Dekker en aanvoerder Dani Grooteman.

Uiteraard geld dat ook voor de toptrainer van dit team Rinus van de Meer.

Met sportieve groet.

Cees Grooteman (coach van dit zootje nood)

IMG_4110

 

Geplaatst in Jeugd