Strandvogels JO15-1 treft in kwartfinale WF-Cup Sporting Andijk

De loting voor de kwartfinales van de strijd om de West-Friesland Cup heeft uitgewezen dat Strandvogels JO15-1 de degens gaat kruisen met Sporting Andijk. Dit duel wordt gespeeld op dinsdag 7 mei in Andijk, aanvang 19.00 uur.

Strandvogels begon stroef aan het toernooi met een stevige nederlaag tegen Victoria O. Daarna werd echter met 3-1 gewonnen van FC Medemblik en met maar liefst 8-1 van Always Forward. Hierdoor eindigde Strandvogels op de 2e plaats in de poule en daarmee plaatste het zich dus voor de volgende ronde.

De komende tegenstander Sporting Andijk speelde in een poule met twee andere ploegen. De eerste wedstrijd tegen Spirit ’30 werd met 5-0 gewonnen. De tweede en dus ook meteen laatste wedstrijd, tegen West Frisia, werd met 1-3 gewonnen.

In competitieverband komen Strandvogels en Sporting Andijk JO15-1 uit in dezelfde klasse. Strandvogels staat na 6 wedstrijden op 10 punten, Sporting Andijk verzamelde 1 puntje meer maar speelde ook één wedstrijd meer. Op zaterdag 6 april speelden de ploegen in Andijk voor de competitie tegen elkaar en toen won de thuisploeg met 6-0. Alle reden voor Strandvogels dus om nu voor de strijd om de WF-Cup revanche te nemen!

f.jwwb.nl_public_y_c_o_temp-rezzdbbfodfdssmgdyhn_f3bfwt_w1

Geplaatst in Jeugd