Jeugdvoetbaldagen in Hoogkarspel tijdens meivakantie

In de voorjaarsvakantie kan de jeugd zich uitleven tijdens de Jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen bij Spirit’30 plaatsvinden op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2019.

Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom.  Ook als je geen lid bent van een bepaalde vereniging kan je je aanmelden! Voor keepers is er een specifiek keepers-programma opgenomen, onder leiding van professionele keeperstrainers.

Programma Jeugdvoetbaldagen Spirit’30:

10.00 uur            Aanwezig
10.15 uur            Inleiding
10.45 uur            Specifieke training
12.45 uur            Lunch
13.45 uur            Wedstrijdprogramma
16.30 uur            Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 72,-.

Hiervoor krijg je:
– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal.
– Een gezonde en smakelijke lunch
– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
– Een aandenken voor iedereen
– Prijzen voor de winnaars

INSCHRIJVEN:
Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar jeugdtrainersavonden@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Geplaatst in Geen categorie