Quizzzz Strandvogels groot succes

Vrijdag 15 maart werd in de kantine van Strandvogels weer de inmiddels fameuze Quizzzzz gehouden. Met 15 teams was de kantine gezellig vol en dus kon quizmaster Robin Velthuis volle bak vooruit. Hij had een veelzijdige quiz in elkaar gezet voor een zeer gemêleerd gezelschap van mannen en vrouwen, jong en oud.

En hoewel de nadruk deze avond vooral lag op gezelligheid werd er natuurlijk fanatiek gestreden. Na een spannende strijd bleek het trio Gerald en Ted Broedersz en Niels Bakker net één punt meer gescoord te hebben dan het team van Gijs Laan, Pascal van der Gragt en Gert-Jan Gootjes. De troostprijs ging naar Eva, Mandy en Lotte.

Maar prijs of geen prijs, iedereen had een prachtige avond gehad en daar ging het vooral om. De kans dat er ook volgend jaar weer een quiz wordt georganiseerd is op een schaal van 1 tot 100 daarom toch wel zo ongeveer 99.

Hieronder een aantal foto’s van de Quizzzzz.

De winnaars van de Quizz 2019; Gerald Broedersz, Niels Bakker en Ted Broedersz.

De winnaars van de Quizz 2019; Gerald Broedersz, Niels Bakker en Ted Broedersz.

 

Geplaatst in Evenementen