Menno de Vries en Strandvogels verlengen samenwerking

Menno de Vries begon in augustus zijn trainersloopbaan bij Strandvogels in Onderdijk. En al vanaf het begin verloopt de samenwerking met de selectie uitstekend. Niet alleen de samenwerking, maar ook de resultaten zijn prima, Strandvogels is al het hele seizoen in de top van de ranglijst terug te vinden.

Daarom was er alle reden voor het bestuur van Strandvogels om de samenwerking te verlengen. Omdat ook Menno het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Vogels, was het niet moeilijk om tot verlenging te komen. Afgelopen zondag na de overwinning op Kwiek ’78 ondertekende Menno zijn nieuwe contract. We wensen hem en de selectie veel succes in de strijd om de titel en ook alvast voor volgend seizoen.

Onder toeziend oog van voorzitter Cees Duijn, secretaris Jos Koomen en penningmeester Ronald Deen ondertekend Menno de Vries zijn nieuwe contract.

Onder toeziend oog van voorzitter Cees Duijn, secretaris Jos Koomen en penningmeester Ronald Deen ondertekend Menno de Vries zijn nieuwe contract.

Geplaatst in Nieuws