Strandvogels Quiz weer prooi voor Broedersz, Broedersz en Bakker

De woensdag voor Hemelvaart was het weer zo ver. Eindelijk konden de fanatieke allesweters uit Onderdijk hun kennis testen bij de Quiz in de kantine van Strandvogels. Met een groot deelnemersveld van maar liefst 14 teams zaten alle tafels in de kantine vol. Uiteraard waren er de vaste deelnemers zoals Peter, Clemens en Sebastiaan Weel of Arjan Smak, Bart Mol en Barend Morsch. Maar ook zagen we nieuwe gezichten, zoals Peter & Gea Kaarsemaker en Linda Reus.

De quiz was in tegenstelling tot vorige jaren iets anders ingericht, niet meer alleen sport, maar ook muziek, film, eten en nog meer algemene kennis werden er getest. Ook de opbouw was enigszins aangepast, want elk team kon dit jaar alle vier de rondes meespelen en zo bleef het tot in de finale spannend.

Het team onder aanvoering van Peter Ruiter begon sterk aan de quiz en nam na de 1e ronde de leiding. Daarna bleef het nog lang spannend en presteerde ook het team van Cees, Ron en Pascal erg goed. Na drie rondes met onder andere intro’s raden, een fotoronde en een filmfragment was het tijd voor de laatste ronde.

De laatste ronde kon er nog van alles gebeuren, er stonden nog vier teams redelijk bij elkaar in de buurt en in de finaleronden telden de punten dubbel! In de laatste ronde werden er 2 slingervragen gespeeld over een thema. 1 speler van het team werd controleur bij een ander team, want na elke vraag volgde direct het antwoord. Zo bleef het spannend tot de laatste vraag. Na een snelle puntentelling volgde de uitslag. Voor de losers van de avond was er een lekkere prijs en de vraag is of ze het wisten, want Cees, Annelies en Marian deden hier erg hun best voor en gingen er met deze prijs vandoor.

Als derde eindigde het team van Cees Grooteman vlak achter het team van Peter Ruiter. De winnaar bleek toch weer het team van Niels Bakker, Ted Broedersz en Gerald Broedersz. Die er ook in de laatste ronde met de meeste punten vandoor gingen. Na de prijsuitreiking werd er nog een aantal uren gezellig nagepraat en ging een ieder tevreden en een stuk slimmer weer naar huis.

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor hun deelname en gezelligheid op deze avond en hopen dat ook volgend jaar de animo weer net zo hoog is.

Sportieve groet,

De evenementencommissie

De glorieuze winnaars Broedersz, Bakker en Broedersz.

De glorieuze winnaars Broedersz, Bakker en Broedersz.

Geplaatst in Evenementen