Menno de Vries opvolger van Larbi Loukou

Strandvogels heeft in Menno de Vries de opvolger gevonden van de aan het einde van het seizoen vertrekkende Larbi Loukou. Menno de Vries is dit seizoen, net als vorig seizoen, al actief als trainer van het oudste jeugdteam van Strandvogels, de JO19. Dat team presteert uitstekend in zowel de competitie als in het bekertoernooi. Daarbij ontwikkelen de spelers zich dusdanig dat al diversen hun opwachting in het eerste elftal hebben gemaakt. Daardoor is het bestuur van Strandvogels er van overtuigd dat Menno de Vries de ideale kandidaat is om Larbi Loukou op te volgen.

Als hoofdtrainer wordt het zijn eerste klus, als voetballer heeft Menno zijn sporen ruimschoots verdiend in het amateurvoetbal. Zo heeft hij onder andere bij ZAP en SVW ’27 op hoog niveau gevoetbald. Al met al iemand met meer dan voldoende bagage om een succesvolle trainerscarrière te beginnen bij de club waar hij door blessures helaas zijn spelerscarrière te vroeg moest eindigen.

Geplaatst in Nieuws