Bryan Broedersz penaltykoning!

30 december was het weer ouderwets gezellig in de kantine. Het 1e uur waren de drankjes geheel gratis, waardoor de stemming er snel in kwam. Niet zo druk als afgelopen jaar maar wel gezellig druk. De kinderen konden zich natuurlijk de hele avond weer heerlijk uitleven op het verlichte voetbalveld.

Op datzelfde veld werd er ook gestreden om het pingelkampioenschap van Onderdijk. De 2 keepers waren wederom Martijn weel en Edwin Hoogland en die lieten echt zeer spectaculaire reddingen zien. Uiteraard waren er ook veel pingels raak. De één nog mooier dan de andere. Het was natuurlijk een beetje koud waardoor de spieren van vooral de ietwat oudere deelnemers nogal wat stram waren. Desondanks lieten zij zien dat ze het nog niet waren verleerd. Onder andere Peter Kaarsenmaker, Cees Grooteman en Clemens Weel maar ook de iets jongere, Jeroen Kaarsemaker, Rody Koomen, Marco Blom en Ton Mol en nog vele anderen lieten zien dat ze vroeger een aardig balletje konden trappen. Rody Koomen haalde zelfs ook nog de finale.

De dames lieten zich ook weer zien. Bijvoorbeeld Sandra Haakman en Linda Reus scoorden fraai. Echter haalden zij allen niet de finale. Bij de heren was het uiteindelijk een strijd tussen Jordy en Martijn Weel en Bryan Broedersz. Deze laatste hield de zenuwen goed in bedwang en schoot alles binnen. Jordy en Martijn misten helaas een keer waardoor Bryan de terechte winnaar van deze penaltybokaal en daardoor zichzelf een jaar lang PENALTYKONING van Onderdijk mag noemen. Inmiddels hadden de meesten de warmte van de kantine opgezocht en daar werd het alleen maar gezelliger.

Ook was er nog de trekking van de Nieuwjaarsloterij. Wie ging er dit jaar met de hoofdprijs van € 250.- vandoor. Met dank aan onze jeugd waren er weer vele loten verkocht. Maar een speciale dank is er voor de meiden van MO13. Die zijn diverse keren langs de deuren geweest om de loten aan u te verkopen. En zelfs de speciaal vanuit Vietnam overgevlogen Sophie hielp mee. Heel erg bedankt hiervoor. En ook de ouders die daarachter de boel hebben gestimuleerd.

De opbrengst van deze loterij is dit jaar lastig vast te leggen. Dit komt omdat er helaas bij iemand van de organisatie was ingebroken waardoor we een vrij groot bedrag kwijt zijn geraakt. Op dat moment was er nog geen telling gedaan waardoor we het niet precies weten. Wel weten zeker we dat we meer dan € 2.100 hebben opgehaald. Gelukkig is niet alles gestolen en houden we genoeg geld over om leuke dingen bij de Vogels te kunnen blijven organiseren.

De uiteindelijke winnaar van de € 250,- was mevr. Van Velzen uit de Pastoor van Santestraat. Zij was dan ook heel erg blij toen ze dit in ontvangst mocht nemen. En ze beloofde volgend jaar weer een stuk of wat loten af te gaan nemen. De 2e prijs ging naar de Familie Coen Poland, toch lekker die € 100.-. En de 3e prijs, gesponsord door Lakkie Fietsenstunt, werd gewonnen door Sebastiaan Weel. Alle andere prijswinnaars zoals bijvoorbeeld Marcel Spaander, Martijn Weel, Familie Manshanden op de Nes, mevr. Laan-Kroezen, Rody Koomen en anderen hebben hun prijs met liefde in ontvangst genomen.

Want na dit prijzenfestival ging de gezelligheid natuurlijk gewoon nog even door. De bar werd bemand door Martin, Elly Gerrit en Frans. Uiteraard weer veel dank hiervoor. Ze staan er toch maar weer om ons van dienst te zijn. En Elly liep de hele avond ook nog eens met heerlijke hapjes rond. Dus het was goed toeven in de kantine. Rest ons om nog even alle sponsoren te bedanken die het prijzenpakket van dit jaar mede mogelijk hebben gemaakt.

Lakkie Fietsenstunt

Golfbaan de Vlietlanden

Rheino’s

Steltenpool Sport

Slagerij Ruiter

Novitas

Bakker Swart

Vidra Drankenhandel

Geplaatst in Geen categorie