Ondertussen bij de jeugd van Strandvogels

De komende tijd willen we eens wat vaker foto’s van jeugdwedstrijden op de website plaatsen. Vandaag een eerste aanzet met enkele foto’s van de wedstrijden van Strandvogels JO17-1 en JO15-1.

Strandvogels JO17-1
Zij speelden zondag de topper tegen Oosthuizen JO17-1. Die ploeg had net als Strandvogels pas één wedstrijd verloren en dus ging het om de koppositie. Na een spannende wedstrijd trokken de bezoekers met 2-4 aan het langste eind. Strandvogels is voor nu even terug gezakt naar de 5e plaats, maar met slechts 3 punten achterstand op koploper Oosthuizen ligt alles nog open.

 

Strandvogels JO15-2
Dit team speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in en tegen Medemblik waar de plaatselijke JO15-2 de tegenstander was. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die met 7-3 werd gewonnen door de Medemblikkers. Razende reporter Jan Laan schoot onderstaand plaatje van Bram Koomen die net tegen het gras is gewerkt.

P1070257

Geplaatst in Geen categorie