Voorbeschouwing Strandvogels 1 – Victoria O. 1 (aanvang 12.30 uur!!!!)

Nee, het is geen (2)april-grap, de wedstrijd van Strandvogels 1 tegen Victoria O. wordt komende zondag echt om 12.30 uur gespeeld. Reden van dit vreemde tijdstip is de topper Ajax – Feyenoord die dezelfde middag om 14.30 uur wordt gespeeld. Vele voetballiefhebbers, waaronder de spelers van Strandvogels (en Victoria O.) willen deze wedstrijd graag live zien. En omdat de KNVB tegenwoordig soepel met dit soort dingen omgaat, trappen Strandvogels en Victoria O. anderhalf uur eerder af dan gebruikelijk.

In Victoria O. ontmoet Strandvogels de waarschijnlijk meest wisselvallige ploeg van 4B van dit seizoen. Slechte resultaten worden regelmatig afgewisseld met uitstekende prestaties. Zo verloor Victoria O. als één van de weinige ploegen van DWB en ging het zowel thuis als uit onderuit tegen ALC. Daartegenover staat een aantal zeer aansprekende resultaten waarbij de 0-6 winst bij RKEDO er uit springt. Maar ook de 2-2 gelijke spelen die laatste twee weken werden afgedwongen tegen Always Forward (in Hoorn) en HSV Sport 1889 (in Obdam) zijn natuurlijk uitstekend. Door de wisselende resultaten staat Victoria O. echter niet hoger dan op de 9e plaats. De ploeg heeft nog wel een wedstrijd in te halen tegen De Valken en wat Strandvogels betreft mogen de Obdammers die wedstrijd natuurlijk wel winnen.

Maar Strandvogels moet vooral zelf zorgen dat het resultaten boekt om een plekje in de nacompetitie af te dwingen. En daarbij zou een thuisoverwinning op Victoria O. zeer welkom zijn. De laatste jaren wil dat wel lukken. Vorig seizoen werd het 1-0 door een goal van Sebastiaan Weel. In het seizoen 2013-2014 waren er meer doelpunten te bewonderen, toen wonnen de Vogels met maar liefst 6-2. Jordy Weel maakte in dat duel in de eerste helft binnen 7 minuten een glaszuivere hattrick. Ook afgelopen zondag tegen DWB maakte hij er drie, al was dit geen hattrick en verdeelde hij de goals over 2 helften. Of Jordy Weel (of iemand anders) komende zondag weer driemaal het net weet te vinden, kunt u zelf bekijken vanaf 12.30 uur!!!

Jordy Weel was in 2013-2014 de gevierde man met een glaszuivere hattrick binnen 7 minuten.

Jordy Weel was in 2013-2014 de gevierde man met een glaszuivere hattrick binnen 7 minuten.

Geplaatst in Geen categorie