Wedstrijdverslag VVW C2 – Strandvogels C1

team: twan,sil,bram,sem,justin wildoer,zeger,justin joost,jesse,chiel,jasper,mick,daan,en kaay.

Afgelopen zaterdag speelden we tegen VVW een tegenstander waar we normaal gesproken gelijkwaardig aan zijn maar zonder Givano ,Niek,Mitchel en de geblesseerde Mick wordt het lastig.Ten eerste waren ze een kop groter dan ons en ten tweede gemiddeld een jaar ouder en in de eerste helft wilde het dan ook niet erg lukken en het scoreverloop ging ongeveer zo.

VVW  kwam al in de eerste minuut op 1-0 voor. In de 5e minuut kwam vvw al op 2-0 voor. In de 7e minuut kwam vvw al op 3-0 voor toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld en in de 10e kwam vvw  al op 4-0 en in de 20e minuut scoorde vvw alweer de 5-0 het ging niet zo goed later in de wedstrijd de 30e minuut scoorde vvw de 6-0 .We begonnen toen aan de 2e helft .Strandvogels werd al beter en beter Strandvogels creëerde in de 2e helft een paar kansen maar ze wilden er niet in. In de 65e minuut scoorde vvw de 7-0 en  was de wedstrijd gespeeld. Iedereen heeft goed zijn best gedaan maar soms is de tegenstander gewoon effies beter.Hopelijk zijn we de  volgende week weer compleet en gaan  we weer voor de overwinning.Komende week graag weer iedereen 2 keer trainen dus ook allemaal bij René dan komen de goede resultaten vanzelf.

gr Kaay

Geplaatst in Geen categorie