Jaarvergadering / nieuws Club van 100

Beste leden van de Club van 100, leden/vrijwilligers en supporters van Strandvogels,

Vrijdag 17 februari jl. was de jaarvergadering van de Club van 100. Op deze vergadering waren ongeveer 20/25 leden aanwezig. Het drinken op de avond werd gesponsord door de Quicksilverbar/Peter Dekker (bij de voetbal beter bekend als Poekie). Hiervoor veel dank en hierdoor blijven ook de kosten van de jaarvergadering zeer beperkt.

Ledenaantal
In 2016 had de Club van 100, 93 leden + 3 jeugdleden. Momenteel in 2017 hebben we 83 leden + 5 jeugdleden en daarnaast zijn er ongeveer 20 personen die nog toegezegd hebben om de jaarlijkse bijdrage van 50 euro te voldoen. Daar zijn we enorm trots op!!! Als het ledenaantal definitief is, zullen wij de namen plaatsen in de Week in Week uit, op de website en uiteraard op ons mooie ledenbord in kantine.

Uitgaven/Bijdragen 2016
–      Bijdrage voor de verbouwing van de kantine (2250 euro)
–      Koffiezetapparaat kantine (1200 euro)
–      Stofzuiger voor de kantine
–      2 tostiapparaten voor de kantine
–      Springkussen/Hindernisbaan gehuurd voor de kampdag van de jeugd
–      Bijdrage busreis voor de wedstrijd van Strandvogels 1 in Veenendaal (De Merino’s) in het kader van het bekertoernooi (laatste 32 district West 1)
–      Springkussen gehuurd voor het jaarlijkse Stratenvoetbal toernooi. Daarnaast hebben we voor alle jeugddeelnemers aan het Stratenvoetbaltoernooi drinken en snoep beschikbaar gesteld.

Uitgaven/Bijdragen 2017
We zijn ons momenteel aan het oriënteren. Als we hier nieuws over hebben zullen we u hier uiteraard over informeren.

Jeugdlidmaatschap
Sinds enkele jaren bestaat bij de Club van 100 ook de mogelijkheid om u zoon/dochter/kleinkind lid te maken van de Club van 100. Dit willen wij middels dit schrijven wat meer bekender maken. De kosten voor een jeugdlidmaatschap bedragen 25 euro. Wat krijgt u hier voor terug?

  • Een vermelding van de naam op een schitterend bord in de kantine en vermelding op de website
  • Grote waardering vanwege uw betrokkenheid bij Strandvogels

Lid worden/Ideeën/Vragen?
Wilt u lid worden van de Club van 100? Heeft u een idee voor een uitgave/bijdrage of heeft u een vraag aan ons dan kunt u dit mailen naar strandvogels@quicknet.nl.

Met sportieve groet,

Martien Jong,
Rick Lakeman,
Piet Neuvel,
Frederick Mosch

Geplaatst in Nieuws