Strandvogels Zaalvoetbaltoernooi 2017 weer succesvol verlopen

Zondag 15 januari organiseerde VV Strandvogels het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugdspelers (mini’s, JO9, JO11, JO13 en MO13).

De eerste poule werd al om 9.30 uur gespeeld door de meiden. Spanje (Anouk, Jet & Isa)  Ze werden kampioen door alle wedstrijden te winnen. Tussendoor kwamen de heren van JO9 ook aan bod. Er werd mooi voetbal gespeeld en spannende duels. De winnaar werd Twente (Jasper, Matt & Jordy).

De mini’s lieten ook hun kwaliteiten aan het publiek zien. Er werd ook leuk gevoetbald door onze spelers en niet te vergeten de tegenstanders VVW. En toen waren de JO11 & JO13 aan de beurt, spannende duels hebben we daar gezien, De winnaar was Barcelona (Erik , Jan & Matthijs).

Deze wedstrijden werden gefloten door onze nieuwe scheidsrechters in dop. Twan, Bram, Mick & Floor. Onze complimenten hiervoor. Tot slot moest het jeugdbestuur nog voetballen tegen de scheids.  Helaas moest het bestuur  het afleggen tegen de jonge garde met 2-3 verlies.

Al met al het was weer een geslaagde dag.

Wij willen hierbij het dorpshuis nog bedanken voor de gastvrijheid.

Hieronder wat foto’s van het zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst in Evenementen