Fotoverslag Strandvogels JO17-1 (zat.) tegen De Blokkers JO17-1

Zaterdag 21 januari begon voor Strandvogels JO17-1, net als voor de meeste overige teams, de voorjaarsreeks. Het was weliswaar fris, maar door het zonnetje en weinig wind voelde het al een beetje als voorjaar. En de Andijker Vogels moesten meteen flink aan de bak, want De Blokkers JO17-1 kwam naar Onderdijk. Die ploeg bleef in de najaarsreeks in de poule van Strandvogels ongeslagen. Slechts eenmaal speelde de ploeg gelijk, dus de najaarstitel hadden ze al op zak.

Maar Strandvogels wenste zich niet zomaar gewonnen te geven en ging de strijd goed aan. Toch wist De Blokkers voor rust een 0-1 voorsprong te pakken. Maar die voorsprong was minimaal, dus in de tweede helft was alles nog mogelijk. Door goede inzet wist Strandvogels tegen de afgetekende winnaar van de najaarsreeks toch een gelijkspel af te dwingen, 1-1.

Jan Laan was met camera bij deze wedstrijd aanwezig en heeft wat plaatjes geschoten. Mooi was dat ook twee spelers van de Onderdijker JO17 (zondag) meededen in deze wedstrijd. Nog maar weer eens een bewijs dat de integratie van de Andijker Vogels in Onderdijk vlekkeloos is verlopen.

Geplaatst in Geen categorie