Wedstrijdverslag Strandvogels JO15-1 – Westfriezen JO15-3

Afgelopen zaterdag speelden Strandvogels JO15-1 thuis tegen Westfriezen JO15-3. Strandvogels begon meteen goed aan de wedstrijd. Iedereen was zeer gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. Na een korte speeltijd werd de eerste goal gescoord door Niek, na goed aangeven van Chiel. Voor de rust viel de tweede goal voor Strandvogels na een goede voorzet van Niek. Zo kon Bram scoren. Toen klonk het fluit signaal voor de rust.

De tweede helft begon minder goed, we kwamen maar niet tot scoren en er viel een doelpunt voor Westfriezen. De stand: 2-1. Nu moesten we ons koppie natuurlijk niet laten hangen. Uiteindelijk viel de derde goal voor Strandvogels, na een goede voorzet van Givano kon Sem scoren. Door een goede samenwerking van alle Strandvogel spelers hebben we de wedstrijd gewonnen, uitslag 3-1!

Dirk en Hennie bedankt voor het coachen en vlaggen, Frans voor het fluiten en de ouders voor het aanmoedigen!

Groetjes van Chiel

Geplaatst in Geen categorie