Voorbeschouwing Strandvogels 1 – De Valken 1

Zondag 11 december speelt Strandvogels 1 al weer de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2016. Na het duel tegen De Valken is de competitie van dit seizoen ook precies halverwege. En voor zowel Strandvogels als De Valken is die eerste seizoenshelft vrij succesvol verlopen. De Valken heeft weliswaar 8 punten achterstand op koploper Grasshoppers, maar speelde ook twee wedstrijden minder. Het duel bij ALC werd afgelast vanwege het slechte veld en afgelopen zondag ging de wedstrijd tegen DWB niet door vanwege trieste omstandigheden.

Na Grasshoppers heeft De Valken tot nu toe dus de minste verliespunten en het verloor ook alleen maar van de koploper. Tegen Victoria O. en HSV Sport 1889 werd gelijk gespeeld en de overige duels werden allemaal gewonnen. Het meest indrukwekkende resultaat was daarbij zonder twijfel de 6-0 overwinning op Always Forward.

Zoals bekend leed Strandvogels afgelopen zondag zijn eerste nederlaag van het seizoen, waardoor geen enkele ploeg in 4B meer een “clean sheet” heeft.¬†Een nieuwe nederlaag tegen De Valken zou er voor zorgen dat Strandvogels, ondanks een uitstekende eerste seizoenshelft, in mineur de winterstop in gaat. Dat moet uiteraard voorkomen worden en de resultaten uit het verleden bieden daarvoor hoop. Alleen in het seizoen 2014-2015 verloren de Vogels in Onderdijk van die andere vogels. Op een gelijkspel het seizoen er voor na werd steeds gewonnen van De Valken, vorig seizoen met 3-1. Maar ja, resultaten uit het verleden…..

Mike Boon glijdt de 3-0 binnen. Door een tegengoal in de laatste minuut eindigde het duel in 2015-2016 in een 3-1 overwinning voor Strandvogels.

Mike Boon glijdt de 3-0 binnen. Door een tegengoal in de laatste minuut eindigde het duel in 2015-2016 in een 3-1 overwinning voor Strandvogels.

Competitiestanden

Programma, uitslagen en topscoorders

De Beker

Geplaatst in Strandvogels 1