Wedstrijdverslag MOC JO15-1 – Strandvogels JO15-1

Zaterdag 15 oktober speelden wij tegen MOC uit in Midwoud. In de eerste helft begonnen we beter dan MOC. We creëerden kansen, maar ze wilden er maar niet in gaan. MOC creëerden ook kansen, eerst wilden die er ook niet in. Maar uiteindelijk viel er toch een doelpunt voor MOC, 1-0 achterstand. Na hun eerste doelpunt zakte de moed ons een beetje in de schoenen. Daardoor maakten ze nog een doelpunt, 2-0 voor MOC. Dat was de eerste helft.

De tweede helft begon goed we creëerden een aantal kansen maar zij ook. Onze kansen gingen er niet in maar die van MOC integendeel wèl. MOC wist nog 4 doelpunten te maken.

De eindstand was dus 6-0 voor MOC.

We bedanken Dirk voor het coachen, Henny voor het vlaggen en de ouders voor het rijden en aanmoedigen!

Groetjes,

Chiel van de JO15-1

Geplaatst in Geen categorie