Wedstrijdverslag VVW JO17-2 – Strandvogels JO17-1 (zondag)

Zondag 4 September moesten we tegen VVW voetballen. We begonnen de wedstrijd rommelig waardoor er de eerste 15 minuten niet zo veel gebeurde. Maar na een corner van Bart volgde een andere corner. De corner werd genomen en Jari wist de bal met  zijn hoofd te raken en kopte hem in het doel, 0-1! Zo’n 10 minuten later wilde Arjan een voorzet geven, maar het werd uiteindelijk geen voorzet maar een goal, met een beetje geluk was het dus 0-2! 5 Minuten later werd de bal terug op Jari gespeeld die op de rand van de 16 meter stond en die plaatste vervolgens de bal in het doel, 0-3! Voor de rest werd er niet gescoord de 1ste helft mede door het goeie verdedigen van onder andere Richard en Sietse. De ruststand was dus  0-3 voor de vogels.

De tweede helft speelde we wat aanvallender doordat Dani en Niek die in de verdediging stonden enkele keren mee naar voren kwamen. Mede daardoor creëerden we duidelijk meer kansen dan VVW, maar dat resulteerde niet in veel goals. We kregen zelfs een goal tegen 1-3. Wel hielden we er een aantal corners aan over waardoor Dani een goede bal voor het doel gaf en Arjan die met z’n schouder er in wist te wurmen, 1-4! Dit was uiteindelijk ook de einduitslag.

Cees bedankt voor het coachen, Nico voor het vlaggen en natuurlijk de supporters.

Groetjes, Arjan van JO17-1!

 

Geplaatst in Geen categorie