Strandvogels E2 sportiefste ploeg op KGB-toernooi

Strandvogels E2 speelde zondag 22 mei op het KGB-toernooi in Bovenkarspel. Na wedstrijden tegen Heerenveense Boys, Urk, SV De Meer en ASV Dronten eindigde Strandvogels op de derde plaats. Maar er werd in Bovenkarspel niet alleen om de punten gespeeld, maar ook voor de Fairplay-beker. En die won Strandvogels! Strandvogels E2 was dus de sportiefste ploeg op het toernooi en daar was iedereen terecht ontzettend tronts op.

Donderdag 26 mei speelt de E2 tegen de moeders en die wedstrijd begint om 18.30 uur. Huis DJ Simon Ruiter is ook aanwezig en de koffie staat uiteraard klaar. Iedereen is van harte welkom om deze leuke wedstrijd te bekijken. Al is het natuurlijk wel de vraag of het er dan weer zo sportief aan toe gaat. Van moeders wil je tenslotte persé winnen!

 

Geplaatst in Geen categorie