Wedstrijdverslag Strandvogels C1 – FC Medemblik C1

Op 20 april moesten we voor de West-Friesland cup tegen FC Medemblik C1. We wisten dat het een hele zware wedstrijd zou worden, omdat FC Medemblik één klasse hoger speelt. We begonnen daarom ook defensief aan de wedstrijd. Na ongeveer tien minuten spelen wist Medemblik te scoren. Er vielen in de eerste helft daarna nog drie doelpunten. Met rust stonden we dus 0-4 achter. Omdat we in de eerste helft wel wat kansen hadden gecreëerd, besloten we iets aanvallender te spelen om te kijken of we nog één of twee doelpunten konden scoren.

Zo begonnen we de tweede helft offensiever dan de eerste helft. Ondanks dat we offensiever speelden en nog meer kansen wisten te creëren, lukte het niet om te scoren. Door de wijzigingen kwam er meer druk op onze verdediging te staan. De verdediging hield redelijk goed stand en wist vaak de aanvallen af te slaan. Ondanks dat wist Medemblik nog vier keer te scoren.

Eindstand 0-8.

Omdat we de West-Friesland cup speelden moesten we na de wedstrijd nog penalty’s nemen. Die wonnen we met 3-2.

Groetjes de C1

Geplaatst in Geen categorie